onsdag 7 januari 2015

Jul i syrummet


 Jag har jobbat med två ufon senaste dagarna. Den första började som ett sätt att träna på frihandskviltning. Jag började med att sy ihop ett gäng enfärgade tyger och sen har jag kviltat fritt och hejdlöst. Det finns massor med olika varianter på den duken, som det blev tillslut. Roligt sätt att helt fritt bara "syklottra" och på det sättet träna mina förmågor på det området.
Det låg en annan duk på hyllan som bara skulle kviltas och kantas...så den åkte med på köpet när jag nu var i tagen. Den känns också rolig att lägga på bordet nu efter att jag nästan städat ut julen.
Den mesta tiden har jag dock städat och sorterat i syrummet. Mitt mål är att få fram lite tomma ytor och lite ordning i lådorna. Det är så skönt och mycket roligare när det går att jobba direkt utan att börja röjja först.
Till och med restlådorna har fått sig en omgång och av bara farten började jag sy ihop lite remor och smålappar helt improviserat. Det var jätteroligt och samtidigt blev det lite mindre lappar i lådan. Jag vet inte vad det ska bli av detta men det får väl tiden utvisa.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar