måndag 20 februari 2012

Mammas blommor

Jag hjälpte min mamma att sälja sin gård, mitt barndomshem för två år sedan. Det finns så många varma minnen från det stället och det värker i mitt hjärta när jag tänker på att det inte är vårt att komma hem till längre. Mamma hade alltid så fina blommor i sin trädgård och hon fick mycket beröm för dem. Så när hon flyttade tänkte jag att hon skulle få med sig lite blommor så jag sydde henne denna kvilt.

4 kommentarer:

  1. Jättefin blomrabatt! Säkert gläder den din mamma, och hon kan minnas sina egna fina blommor!

    SvaraRadera
  2. Hej vännen! Du är fantastisk! Jösses vilken vacker quilt!! Jag föll pladask, raklång som en fura, när jag såg den här quilten.. En sån skulle jag oxå vilja ha. Jag ÄLSKAR de där färgerna. Och jag älskar batik över allt annat i tygväg-det är så levande.. Snälla du.. Har du lust att sy en exakt likadan till mej som jag kan få köpa? Jag skulle så himla gärna vilja ge en likadan sån här till min egen lilla mor så hon kan ha den som en bonad på väggen. Många hälsningar Ewa. kisse70@yahoo.se

    SvaraRadera
    Svar
    1. Tack snälla Ewa! Du har gjort min dag idag!! :))
      Jag är bara en glad amatör och jag har inte sålt så mycket grejer så jag vet knappt vad jag ska svara dig på din önskan. Dels vet jag inte om jag har kvar av just exakt de här tygerna och om jag i såfall har tid och möjlighet att göra det..måste fundera på det. Men tack än en gång för dina snälla ord! Jag får återkomma till dig!
      /Katti

      Radera
  3. Jättefin! Jag kan tro att din mor blev glad. =)

    SvaraRadera