onsdag 8 april 2015

Litet förkläde

Lilla söta socker-Saga fyllde tre år i torsdags. Till födelsedagspresent blev det ett litet IKEA-kök och då måste hon ju ha ett litet förkläde och pannlappar såklart! De där barnbarnen....finns det något som fyller en med så mycket lycka som de?

Storasyster Novas myskvilt är också nästan klar. Med den är det bara kvar att klippa lite trådar och stryka på det lite. Så skönt att det äntligen är klart också för det har legat nu sen förra hösten och väntat på kviltning. Jag hade tänkt att hon skulle få det på sin födelsedag i augusti, men det hann jag inte med så då får hon det nu så fort jag är färdig med det.

I övrigt har jag en huskvilt på gång och en väska till min gulliga granne Simona. Tyvärr krånglar båda mina symaskiner så jag kan bli vansinnig när jag nu har lust och inspiration. I alla fall så skickar jag iväg den ena på översyn i morgon och hoppas jag får tillbaka den snabbt.

3 kommentarer:

  1. Verkligen jättesött förkläde och grytlappar du sytt. Jag älskar tygerna. De kommer säkert att uppskattas och användas mycket. Mvh Titti

    SvaraRadera
  2. Men oh så sött det blev till flickebarnet! Du verkar ha en del på gång, trist att maskinerna inte samarbetsvilliga!
    Kram

    SvaraRadera