tisdag 25 juni 2013

Layout


Det började kännas som att jag haft samma layout länge på min blogg nu och lite förändring skulle vara på sin plats. Jag älskar gamla gråa lador så därför valde jag en närbild som jag tagit av en lada som finns  i närheten av mitt jobb. Vad passar sen bättre till en silvergrå lada än lila och grönt? Så långt är jag ganska nöjd, det är bara bilden bakom min bloggrubrik jag inte fick till som jag vill. Hur centrerar man den? Hur storleksanpassar man den? Har ni tips så tas de tacksamt emot. Det händer inte mycket i mitt syrum för tillfället. Det som långsamt växer fram är den lilla innerväskan som hör till Kubväskan jag sist visade er. Jag har trixat och snurrat på de resterande småbitarna som blev kvar från den stora väskan och nu har jag fått ihop grunden. Så då ska det bara monteras...men det är så varmt och jag vill helst bara sitta ute under mitt parasoll och lukta på blommorna....

måndag 17 juni 2013

Kubväska


I sommar flyttar mitt yngsta och sista hemmavarande barn till egen lägenhet. Verkligen vemodigt måste jag säga... Men som tröst och förströelse har jag tänkt flytta om mina rum...ja inte själva rummen utan innehållet. Det innebär att jag får ett mycket större syrum och kan kanske äntligen få lite ordning! Jag längtar så efter att få sätta igång med tapeter och färg! Nu undrar ni säkert vilka färger jag har valt på mina tapeter...Undra inte mer...det blir ungefär som den nya Kubväskan som jag sytt: lila, grått och vitt! Det kommer att bli så snyggt! Väskan är inte så dum heller, oerhört rymlig och fin modell.
Mönstret finns i MyQuilt 02/2013. Jag gillar verkligen den mönstertidningen, den är ganska dyr, men den har hög kvalitet och många fina mönster.
/