måndag 31 december 2012

Liams quillow

Så här årets sista flämtande minuter fick jag äntligen klart två "ufon" till! Liams quillow som jag började med i höstas. Ett försök att omsätta en del gamla tyger från min hylla. Planen just nu är att hinna göra ett var till mina tre barnbarn innan de fyller år men jag får se om jag hinner med det. Tygerna är hämtade från min "blå" period..tänk hur man ändrar sig, nu är det mer åt lila eller....ja det finns ju så många underbara färger och tyger..

Ett annat "ufo" som har väntat på att bli monterat ända sen vi var i Örnsköldsvik för två år sen. En vikt kimono.

söndag 30 december 2012

Tossor

Det här är mina nya bästa kompisar! I alla fall när jag fryser om fötterna för de är så oerhört varma och sköna! Jag stickade ett par före jul som jag tovade på julaftonsmorgon, la på ett element och hoppades kunna ha dem på till kvällen. Men så kom mamma på besök och fick syn på dem och blev så förtjust att hon genast fick dem som extra julklapp. Det var bara att sticka ett nytt par till mig själv. Nu har jag köpt garn och tänker sticka fler par att ha till frusna gäster...eller så finner de säkert snabbt nya förtjusta ägare.

söndag 2 december 2012

Mera väskor


Här kommer det några till småväskor i andra färger och modeller. Det är så roligt att sy dessa väskor för de blir så fina och är så enkla och snabba att sy. Om man vill kan man dekorera dem med applikationer, knappar och spetsar det är bara fantasin som sätter gränser. Det blev en vinväska till mamma också när jag ända var igång. Hon beställde två av mig i höstas men det tog lite tid att få den sista klar. Nu har jag arbetat mig ner i ufo-högen en bit och kan snart med gott samvete börja med något nytt!