söndag 30 oktober 2011

Britts duk

Nu är äntligen Britts duk klar och levererad! Hon verkade vara nöjd och det är ju huvudsaken. Nu finns det tusen andra projekt att ta itu med istället, en massa ufon som väntar och diverse annat. I helgen blev det en tur till Fyndmarknaden på Arkus men det blev bara en tröja och en tomte i påsen förutom stumma ben , trötta fötter och error på huvudkontoret! Men kul var det i alla fall, det finns ju så mycket att se på där. Men mycket är för lumpigt och somligt är för dyrt, man vill ju gärna känna att man fyndar när man går på loppis! Nästa vecka är det Hantverksmässa på nämnda Arkushall och det blir ännu roligare!

söndag 16 oktober 2011

Syaskar

Min höst i syrummet har dominerats av arbetet med dessa två syaskar. De har vållat mig en hel del huvudbry och tagit massor av tid att göra men nu är de äntligen klara, ska bara sy nåldynor till dem också.
Men lite mer har jag ändå hunnit med t.ex en flipflopduk. Den var ett beställningsjobb som inte blev som jag tänkt mig utan alldeles för kort. Den skulle blivit minst 150 cm men det uppnådde den inte. Så nu har jag börjat på ännu en i lite andra tyger som garanterat ska bli nog lång. Det är en god vän som beställt den och hon är så förväntansfull att jag får så väldig prestationsångest, men det ska nog bli bra tillslut. Min sonhustru försäkrade att den här var helt lagomt lång till hennes bord så nu har den hamnat där hos henne.

söndag 9 oktober 2011

Flipflop

Fick beställning på en Flipflopduk men den blev alldeles för kort. Men min sonhustru försäkrade att den var precis lagom till hennes bord istället, så då fick den följa med henne hem. Flipflop är en enkel men rolig teknik så jag tror jag ska sy några till när jag ändå är i farten.